Mediceuticals

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Haarhoeve Vermaat werkt met Mediceuticals

Mediceuticals Laboratories ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Bij Haarhoeve Vermaat hebben we het hele assortiment van Mediceuticals in huis en hebben we ook een heuse Mediceuticals specialist in huis.

Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.

De producten van Mediceuticals worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Haarhoeve Vermaat is sinds 2019 gecertificeerd salon. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

 

Bel voor meer info

0164 255 000