• Maandag

  Telefonisch bereikbaar

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  08:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

info@haarhoeve.nl
Tel 0164 255000

Haaruitval

Wij hebben de oplossing voor haaruitval

Vroeg of laat krijgen veel mensen met haaruitval te maken. De oorzaken verschillen van erfelijke aanleg tot medicijngebruik zoals bijvoorbeeld een chemokuur. Ongeveer 70% van de mannen en 55 % van de vrouwen  krijgen vanaf hun 30e last van blijvende (genetisch bepaalde) haaruitval. Bij de dames ontstaat vaak een zeer dunne haardos over het hele hoofd. Mannen krijgen vaak een dunne kruin of diepe inhammen.
Bij Haarhoeve Vermaat zijn we gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van dit probleem. We gebruiken in eerste instantie speciale haarproducten die het proces vertragen van haaruitval. Hiervoor werken we met de haarproducten van Mediceuticals. Dit bedrijf levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn geschikt bij haaruitval, dunner wordend haar en hoofdhuid problemen.
Naast de behandeling met Mediceuticals bieden we ook verschillende cosmetische oplossingen. Denk hierbij aan haarprotheses, haarstukjes of professionele pruiken. Wat de aard van uw haarprobleem ook is, bij Haarhoeve Vermaat helpen wij om uzelf weer te voelen net als vroeger; compleet met uw eigen haardos! Wij nodigen u van harte uit voor een geheel vrijblijvend informatiegesprek waar onze haarwerkers meedenken aan een oplossing op maat. Dit gesprek kan eventueel ook online
Vraag informatiegesprek aan

  Vergoeding

  Benieuwd naar uw vergoeding voor uw haarprothese? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en we helpen u graag met persoonlijk advies.

  Wij zijn lid van de ANKO en daarmee automatisch ook lid van de geschillencommissie. Haarhoeve Vermaat staat garant voor kwaliteit. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben dan bent u verzekerd van een juiste afhandeling van uw klacht door de geschillencommissie.