Informatiegesprek

Wij adviseren u graag.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij u nog meer informatie geven over uw wensen en de mogelijkheden daartoe. Het is belangrijk dat u voor de aanschaf of het informatiegesprek een moment uitkiest waarop u rustig de tijd heeft. Wellicht is het prettig om iemand van familie of vrienden mee te nemen. Deze informatiegesprekken zijn geheel vrijblijvend en u heeft geen aankoopverplichting.

Na het aanvragen van een informatiegesprek kunt u altijd binnen 5 dagen bij ons terecht. Ook als u niet zeker weet of uw haar uit gaat vallen door de chemotherapie, kunt bij ons terecht voor een pruik. Wij reserveren dan 6 weken de pruik voor u.

Alle introductie/informatiegesprekken worden door professionele haarwerkspecialisten uitgevoerd, hij/zij kan u de mogelijkheden met betrekking tot uw wensen bij het zien van de huidige situatie beter uitleggen. Soms is er meteen een oplossing voor uw probleem voorhanden en gaat u nog dezelfde dag met uw droomkapsel naar huis.

Wanneer u het rechter formulier invult, nemen wij contact met u op en maken wij met u een afspraak voor een gratis informatie/adviesgesprek over de mogelijkheden van haarwerken en een totale haaranalyse. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact opnemen met De Haarhoeve voor het maken van een afspraak.Uw geboortedatum: