• Maandag

  Telefonisch bereikbaar

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

info@haarhoeve.nl
Tel 0164 255000

Ons Team

Welkom
• uw haarspecialist •

Maak kennis met ons

Wij zijn het team van De Haarhoeve. Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit, techniek en klantomgang. Zo zijn wij een erkend leerbedrijf (Ecabo/SBB) en leiden we al jarenlang onze eigen mensen op. Alle medewerk(st)ers in onze salons zijn goed opgeleid, enthousiast en blijven door interne en externe trainingen op de hoogte van de laatste technieken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

M_Vermaat

Marcel Vermaat

Eigenaar

“Mijn naam is Marcel Vermaat, eigenaar van Haarhoeve Vermaat BV en mede-adviseur als het gaat om maathaarwerken en pruiken. Met mijn 30 jaar ervaring in de haarwerk branche en wedstrijdervaring op landelijk en Europees niveau, sta ik garant voor onze kwaliteit.

Tevens ben ik steeds bezig om nieuwe haarwerkproducten te ontwikkelen en deze te verbeteren, zoals ons speciale permanent bevestigingssysteem waarmee u kunt zwemmen en slapen. Samen met Liesbeth zorg ik ervoor dat Haarhoeve Vermaat de kwaliteit hoog in het vaandel houdt.”

Jacqueline Vermaat-Scheepers

Personeel en Organisatie

“Vroeger heb ik Marcel veel geholpen in de kapsalon maar tegenwoordig ben ik voornamelijk bezig met allerlei organisatorische en administratieve taken.”

Liesbeth Vissers

Bedrijfsleidster/Topstyliste

“Ik ben verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van het operationele gedeelte van de Haarhoeve. Tevens kunt u bij mij terecht voor advies en informatie over een haarwerk of pruik.”

Rosita Valentijn

Haarwerkspecialiste/Topstyliste

“Al 26 jaar in het kappersvak en ik doe het nog elke dag met veel plezier. Als Haarwerkspecialiste/Topstyliste bij de Haarhoeve help ik de klant met haarwerken, pruiken, haarverlenging, knippen en kleuren. Ook kunnen klanten bij mij terecht voor haar- en hoofdhuidadvies. Het leuke aan mijn werk is het aan kunnen bieden van het totaalconcept, zodat ik mensen de oplossing kan aanbieden die het best bij ze past.”

Carla Heeren

Sabine Meesters

Financiële administratie

‘Na mijn stage ben ik blijven hangen bij Haarhoeve Vermaat. Ik verzorg de declaraties en financiële administratie. Ook neem ik de telefoon aan en help ik u graag met een antwoord op al uw vragen.’

Lois Huffmeijer

Nikki Pinxteren