• Maandag

  Telefonisch bereikbaar

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  08:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

info@haarhoeve.nl
Tel 0164 255000

Werkzaamheden

Als ervaren haarspecialist kunnen wij veel voor u betekenen

Over haarverlies

Haarverlies (zogenaamde Alopecia) heeft verschillende oorzaken. Ziektes, medicijnen, stress, hormoon-ontregeling, erfelijke aanleg en ouderdom kunnen leiden tot (tijdelijk) haaruitval, dun haar, kale plekken of kaalheid.

De Haarhoeve helpt u bij het vinden van een oplossing voor dit probleem.

Haarwerk op maat

Een maathaarwerk: een speciaal voor u op maat gemaakte haarprothese in de kleur, lengte en dikte die u zelf wenst.

Met ons oog voor een tevreden klant besteden wij veel tijd in de nazorg van uw haarwerk. Wij nemen daarom ook met iedere klant 4-6 weken na aflevering van uw haarwerk contact op om te vragen hoe het haarwerk bevalt.

Pruiken

Een confectie-pruik: een volledige haarprothese die wij in echt haar of in een synthetische vezel kunnen leveren. Omdat wij hoofdleverancier zijn van NJ Creations Paris kunnen wij u snel voorzien van een perfecte pruik in alle kleuren en maten.

Haarverlening

Haarverlenging: haarverlenging kunnen wij bieden in de vorm van extensions. Verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. De Haarhoeve beschikt over de laatste nieuwe trend: herbruikbare extensions!

Haarverdikking

Haarverdikking: om op natuurlijke wijze meer volume in uw haar te krijgen bieden wij de oplossing in de vorm van een weaving.

Mutsjes

Mutsjes: ook voor mutsjes, sjaaltjes en Buffs kunt u bij ons terecht.

Haargroeimiddelen

Haargroeimiddelen: een kuur die ervoor zorgt dat de haaruitval vermindert en er zelfs weer nieuwe haren terug groeien. Wij werken met o.a.¬†Mediceuticals. Er is al vanaf ‚ā¨50,- een pakket te verkrijgen.

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland waaronder: