• Maandag

  Telefonisch bereikbaar

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  08:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

info@haarhoeve.nl
Tel 0164 255000

Pruikenshow

Op 20 maart 2014 organiseerde Natural Hair Solutions ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan een bijzonder Haarwerk & Mode theater op een eveneens bijzondere locatie, museum Het Markiezenhof in de stijlvolle Hofzaal.

In een van Europa’s mooiste stadspaleizen met historische uitstraling werd in samenwerking met gerenommeerde kunstenaars, bedrijven en ambachtslieden een mooie presentatie gegeven voor een goed doel, namelijk de Mimi Foundation.

Tevens werd de show begeleid door De Haarhoeve, de medewerkers en kapsters leverden uitstekend werk om de modellen te verzorgen die pruiken droegen van het merk NJ Paris, waarvan Natural Hair Solutions al sinds 2004 de leverancier/groothandel is.

Ook zorgde Dries Roelvink voor een gezellige, vrolijke noot tussen de show door, waar ook menig voeten van de vloer gingen.

Tijdens het haarwerk- en modetheater van Natural Hair Solutions werd getoond wat de mogelijkheden zijn met pruiken en haarwerken, uiteraard kan Natural Hair Solutions desgewenst ook maat haarwerk leveren.

Met de samenwerking van zorgvuldig uitgekozen bedrijven werd een theatrale show vormgegeven waarin haarwerken, muziek, dans, mode, lifestyle en bloemen samen een geheel vormden.

Na afloop van zowel de middagshow als ’s avonds de gala-show konden de meewerkende kunstenaars, ambachtslieden en Natural Hair Solutions
hun demonstraties live laten ontdekken door middel van presentaties.

Namens Natural Hair Solutions kijken wij allemaal terug op een zeer geslaagde dag die nog lang in ons geheugen zal blijven zitten, wij hopen bij u ook…