• Maandag

  Telefonisch bereikbaar

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  08:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

info@haarhoeve.nl
Tel 0164 255000

haarverdikking-en-haarverlenging

Alles over haarverdikking en haarverlenging

Je haar doet veel voor je uitstraling. Daarom zie je graag een volle bos met glanzende lokken wanneer je in de spiegel kijkt. Toch is niet iedereen hiermee gezegend… Misschien heb je wel dun haar? Of heb je last van haaruitval? Dan is haarverdikking en haarverlenging een goede oplossing voor jou!

Onzekerheid

In onze salon zien wij dagelijks mensen langskomen die onzeker zijn over hun haar. Zo ook Julia (45). Toen ze voor het eerst de salon binnenstapte, kwam ze nerveus over. Ze droeg haar haren in een staart, waardoor het niet zo opviel dat haar haar zo dun was. Maar Julia wist ook dat dit niet de oplossing was. Uiteindelijk zou haar dunne haar steeds meer zichtbaar worden.

Dunne haren vielen uit

Julia vertelt: ‘Het zit in de familie, die dunne haren. Gelukkig kon ik vroeger nog een volume-illusie creëren door te föhnen en allerlei middeltjes in mijn haar te gooien. Maar toen ik een paar jaar geleden door een moeilijke periode ging, uitte dat zich ook in mijn haar. Mijn dunne haren vielen steeds meer uit, waardoor het niet meer te verbergen viel.’

Haarverdikking

Voor Julia raadden we een haarverdikking aan. Met haarverdikking bedoelen we het aanvullen van je eigen haar of een geheel nieuw kapsel creëren. Dit kan met de zogeheten ‘weave’-techniek. Met een haar-weave maken we in je eigen haar kleine vlechtjes. Daarop bevestigen we matten haar. Dit kan natuurlijk of kunstmatig haar zijn. Wanneer het alleen plaatselijk hoeft, worden er horizontale vlechtjes gemaakt tussen je haren door. Wanneer je eigen haren er daarna weer overheen vallen, is er veel meer volume te zien.

Haarverlenging

Het kan ook zijn dat je haren maar groeien tot een bepaalde lengte. Ze kunnen wel langer worden, maar de onderkant wordt langzamerhand steeds dunner. Daardoor kun je door de haren heen kijken. Haarverlenging is dan ideaal om vollere, langere haren te creëren. Dit doen we veelal met weave-in’s. We hechten dan lokken haar aan je eigen haren zonder je eigen haar te beschadigen. De weave-in’s sluiten goed aan op je eigen haarkleur. Daarnaast kun je ook kiezen voor een mooie kleurnuance.

Zelfvertrouwen

Voor Julia zijn wij aan de slag gegaan met goed aansluitende weaves voor meer verdikking in haar haar. We vulden de kale plekken op en zorgden ervoor dat het haar weer als compleet oogde. Julia’s haar heeft nu veel meer volume, en ook haar zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Wat een mooie coupe wel niet voor moois kan betekenen!

Benieuwd

Kamp jij ook met dun haar of haarverlies? Bij Haarhoeve Vermaat helpen we je graag verder. Ook als je haarverlies hebt door alopecia, behandelingen bij ziekte of andere problemen zijn er mogelijkheden voor haarwerk. Ben je benieuwd? Neem gerust contact op via ons contactformulier!